• Имате въпроси? Свържете се с нас: +359 878 383 845
Следете ни в социалните мрежи:

Изследвания върху витилиго

Последните новости по отношение на лечението на витилиго са свързани с метода на терапия BIOSKIN EVOLUTION R. Научните изследвания върху синдрома витилиго доказват как метода на микрофототерапията може да замести медикаментозното лечение, предимно провеждано посредсвом кортикостероиди и ултравилетови А и В лъчи в големи дози.

Фармакологичното лечение в масивни дози и за дълъг период от време е противопоказно за всички, но преди всичко за пациенти с остеопороза, диабет, стомашни язви и др., където този тип лечение води до усложния при основното заболяване. Прекалено високи дози ултравиолетово лъчение води до преждевременно остаряване на кожата, както и до по-тежки и опасни заболявания като меланома и рак на кожата.

Метода BIOSKIN EVOLUTION R води до разрешаване на проблема витилиго при повече от 72% от случаите, практически без странични реакции.

Този метод е също така лесен и удобен за изпълнение от пациента.

Изследванията на витилиго показват как един цикъл от микрофототерапия BIOSKIN EVOLUTION R, състоящ се от една терапия веднъж на 20 дни, може да доведе до постепенно и уеднаквено репигментиране на участъците по кожата, засегнати от бели витилигинозни петна.

Лечението BIOSKIN EVOLUTION R се базира на лечението със студена светлина от последна генерация, без добавен прием на лекарства, без странични явления, но преди всичко - с възможността лъчът светлина да се фокусира върху засегната от витилиго зона, а не върху цялото тяло. Методът е абсолютно безболезнен.

Този тип терапия е напълно подходящ и за чувствителни зони, като гениталии, бюст и клепачи.

BIOSKIN EVOLUTION R не е съпоставима с нито един друг вид подобна апаратура, както по отношение на технологията, така и като терапевтични ефекти, тъй като няма аналог на пазара.

За лечение в България с BIOSKIN EVOLUTION R, моля пишете на e-mail: info@vitiligo.bg или оставете телефон за контакт и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.